Sponsors

De Karpencross kan niet georganiseerd worden zonder steun van sponsors. De volgende bedrijven zijn sponsors van de Karpencross:

SPORTPLEIN EINDHOVEN

PARAMEDISCH BEHANDELCENTRUM

WWW.SPORTPLEINEINDHOVEN.NL

Sportplein Eindhoven is gevestigd op de Eef Kamerbeek Atletiek- accommodatie en biedt alle mogelijkheden om lichamelijke klachten en blessures op te lossen. Wij werken met een team van sportfysiotherapeuten, sportpodotherapeuten, osteopaten en looptrainers. Wanneer u een afspraak wenst wordt u op zeer korte termijn ingepland. Dinsdagavond open gratis spreekuur van 20-21 uur.
J.C. Dirkxpad 7
5631 BZ Eindhoven
Tel: 040-7600090
info@sportpleineindhoven.nl

Philips Fruittuin

De Philips Fruittuin is opgericht door Anton Philips als werkverschaffingsproject. Het is een boomgaard van 12 hectare met appel-, peren- en pruimenbomen. We telen het fruit met respect voor de natuur. Lees meer...

RUNNERSWORLD EINDHOVEN

WWW.RUNNERSWORLDEINDHOVEN.NL

Runnersworld Eindhoven is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen. Belangrijk, want alleen zo bereik je topprestaties en voorkom je blessures. Eigenaar Sander Halin en zijn collega`s zijn ervaren hardlopers die u graag verder helpen.
Willemstraat 2
5611 HD Eindhoven
Tel: 040-237 23 37
info@runnersworldeindhoven.nl